Provado Care -puikot
Provado Care -puikot

Provado Care -puikot

Lehti-, kilpi- ja villakilpikirvojen, kaskaiden, kemppien, jauhiaisten ja ripsiäisten (pois lukien kalifornianripsiäinen) torjuntaan koristekasveilta.

13,00 €
Sisältää alv. 24.00 %
Tämä on esittelytuote.

Provado Care -puikot on helppo tapa torjua tuhohyönteisiä koristekasveista. Tuote vaikuttaa systeemisesti ja se leviää kasvin nestekierron mukana juurista kaikkiin kasvin osiin. Siksi valmiste tehoaa pitkään käytön jälkeen. Se torjuu myös tehokkaasti imeviä hyönteisiä, jotka eivät ole näkyvissä. Puikot sisältävät myös pitkävaikutteista lannoitetta, joten koristekasvien lannoitus voidaan jättää pois 8 viikon ajaksi. Lehti-, kilpi-ja villakilpikirvojen, kaskaiden, kemppien, jauhiaisten ja ripsiäisten (lukuun ottamatta kalifornianripsiäistä) torjuntaan koristekasveilta sisätiloissa, parvekkeella ja terassilla.

Edut

Pitkävaikutteinen, vaikuttaa koko kasviin. Sisältää pitkävaikutteista lannoitetta.

Käyttöohjeet

Käytetään heti, kun merkkejä tuhohyönteisistä ilmestyy. Puikot työnnetään kosteaan multaan lähelle kasvin juuria niin, etteivät ne jää näkyviin.

Missä käytetään

  • Kasvihuone
  • Koti
  • Ruukkukasvit
  • Terassi

Sisältö

  • 20 x 1,25g

Tehoaineet

  • Asetamipridi 40g/kg
    NPK 10-7-9

Turvallisuusohjeet

Varmista kasvinsuojeluaineen turvallinen käyttö. Lue aina pakkausmerkinnät ja tuotetiedot ennen käyttöä. Valmistetta saa käyttää samalla kasvilla enintään 3 kertaa vuoden aikana.

Rekisteröinnin tiedot

Rekisteröintinimi: Provado Care

Rekisteröintinumero: 2990

Uutuudet 2018
Tulossa
Petite Blanche
Tulossa
Kainuulainen
Tulossa
Arskan Punainen
Uusi
Hököpinge
6,50 €
Uusi
Elinros Mörk
Uusi
Pori
6,50 €
Tulossa
Finska Farmor